Koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantapalvelu

Teollisuus 4.0 - Askel kerrallaan HitScan palvelun avulla

Visuaalinen palvelu tuotannon kehittämiseen.

You are currently viewing Haemme Microsoft Power BI-asiantuntijaa

Haemme Microsoft Power BI-asiantuntijaa

Tule tekemään kanssamme tuottavuusloikkaa suomalaisiin Business Intelligence -ratkaisuihin.

Tehotec Oy keskittyy toiminnassaan tuottamaan palveluita, jotka tukevat yritysten tuotantotoiminnan tehostumista sekä tarjoavat väylän vastuulliseen resurssi- ja energiatehokkaaseen toimintaan. Päätuotteemme, Hitscan, hyödyntää tehokkaasti uusinta digitalisaatiota ja tarjoaa asiakasyrityksille nykyaikaisen palvelukokonaisuuden koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantaan.

Valintamme on rakentaa yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja, joissa tiedon tehokas hyödyntäminen ja liiketoiminnan digitalisointi ovat pääosassa. Olemme startup-yritys Suomessa ja asiakaskuntamme koostuu kymmenistä valmistavan teollisuuden yrityksistä.
Koneseurannan ansiosta asiakkaamme ovat kyenneet tehostamaan käyttöastettaan 10-30 % jo pelkällä seurannan käyttöönotolla. Nyt voimakkasta asiakaskysynnästä johtuen olemme ottamassa laajemmat BI-palvelut osaksi palveluportfoliotamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laajemmat palvelut tiedolla johtamiseen ja haemme yritykseemme Power Bi osaajaa, joka viihtyy myös asiakasrajapinnassa.
Etsimme nyt loistotiimiimme taitavaa ja kehityshaluista asiantuntijaa, tiedon hyödyntämiseen liittyviin asiakasprojekteihin.
Projekteissa haluamme tarjota yhä laajemmin moderneja BI- ja analytiikkaratkaisuja asiakkaittemme tarpeisiin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä näköalapaikan tiedon hyödyntämisen maailmaan suomalaisissa organisaatioissa. Meillä pääset myös lähelle asiakasta ja konkreettisesti näet työsi tulokset.

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:
Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
Microsoft Azure (Storage, SQL DB, SQL Data Warehouse, Data Factory, Machine Learning)
Power BI
Wherescape ja Cerion Smart DW

Etsimme
Analytiikan ja raportoinnin asiantuntijaa
Analytiikan ja raportoinnin asiantuntijan rooliin haemme henkilöä, jolla on kykyä ja halukkuutta sekä asiakkaiden analytiikkahankkeissa asiakasraportoinnin kehittäjänä. Mikäli omaat analyytikon kykyjä, tehtäväkenttäsi laajenee entisestään.
Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai analyyttinen tausta sekä muutaman vuoden kokemus BI-alueen kehitysprojekteista tai analytiikkahankkeista, mieluiten yllä mainituilla teknologioilla.

Olet kiinnostunut alasta ja palat halusta päästä kehittymään ja oppimaan lisää. Pidät sekä ratkaisujen toteuttamisesta että asiakkaiden kanssa työskentelystä. Työkielenä käytät sujuvasti niin suomea kuin englantia. Eduksesi katsomme myös kokemuksen BigData ja ETL-teknologioista, analytiikasta sekä mahdolliset sertifioinnit Microsoftin BI-teknologioista mukaan lukien Azure BI -palvelut.

Kuulostiko sinulta?
Anna meidänkin kuulla sinusta ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella: juha.lemponen@tehotec.fi
Lisätietoa tehtävistä antaa Juha Lemponen, p. 050 446 0030.
Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Tehotec Oy on perustettu vuonna 2017 ja nyt haemme joukkoomme yrityksen uuden palvelun tuottamisesta innostunutta osaajaa. Toimeksiantomme ovat tuotannollisia yrityksiä. Tietoa meistä ja asiakkaistamme löydät osoitteessa www.tehotec.fi

Lataa ilmainen opas tuotantoyrityksen kehittämiseen

Lähetämme oppaan sähköpostiisi. 

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen

Teollisuustie 5
62100 Lapua

Toimisto avoinna
Ma-pe 8.00-16.00
www.tehotec.fi
etunimi.sukunimi@tehotec.fi

Juha Lemponen
juha.lemponen(at)tehotec.fi
Puh. +358 50 446 0030

Jaakko Yli-Luukko
jaakko.yli-luukko(at)tehotec.fi
Puh. +358 44 080 9876