Koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantapalvelu

Teollisuus 4.0 - Askel kerrallaan HitScan palvelun avulla

Visuaalinen palvelu tuotannon kehittämiseen.

Taustaa tuotannon kehitykselle

Taustaa tuotannon kehitykselle

Tuotannon tehokkuus on HitScanin kehittäjillä sydämen asia. Kiinnostus tuotannon kehittämiseen ja uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen perustuu pitkään teollisuuden käytännön kokemukseen kilpaillulla sektorilla ulkomaisia toimittajia vastaan. Tehokas tuotanto takaa kilpailukykyiset tuotteet paremmalla myyntikatteella. Työajan pidennyksillä on tietenkin jokin merkitys, mutta koneiden ja laitteiden käyttöasteen nostaminen 20 % tuo merkittävästi paremman lopputuloksen.

HitScan koneiden ja laitteiden käyttöasteen seurantaohjelma on informatiivinen tuotannon tehostaja. Yrityksen henkilöstö näkee työnsä kehittymisen reaaliaikaisesti, eikä ohjelmisto vaadi mitään syykoodien naputteluja itse tekijöiltä. Tällä tavoin yrityksen henkilöstö kehittää toimintoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Ohjelmistoa voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti. Sovellus on pilvipalvelu, joten päivittäminen ja seuraaminen on mahdollista paikasta riippumatta.

Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut

Tehostamme yrityksesi tuottavuutta räätälöimällä ohjelmistot aikaa ja henkilöresursseja sitovien työvaiheiden nopeuttamiseksi.

Ohjelmistoratkaisumme mahdollistavat tiedonkeruun työvaiheista ja tapahtumista. Koneiden ja laitteiden tuottamaa dataa hyödyntämällä voit kehittää yrityksesi toimintaa.

RiimaPlan Oy
Toimitusjohtaja
Juha Lemponen

Lataa ilmainen opas tuotantoyrityksen kehittämiseen

Lähetämme oppaan sähköpostiisi. 

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen

Teollisuustie 5
62100 Lapua

Toimisto avoinna
Ma-pe 8.00-16.00
www.tehotec.fi
etunimi.sukunimi@tehotec.fi

Juha Lemponen
juha.lemponen(at)tehotec.fi
Puh. +358 50 446 0030

Jaakko Yli-Luukko
jaakko.yli-luukko(at)tehotec.fi
Puh. +358 44 080 9876