Koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantapalvelu

Teollisuus 4.0 - Askel kerrallaan HitScan palvelun avulla

Visuaalinen palvelu tuotannon kehittämiseen.

You are currently viewing Tuotantokoneiden käyttöasteseuranta HitScan

Tuotantokoneiden käyttöasteseuranta HitScan

Tehotecin HitScan on kehittynyt teollisuuden koneiden käyttöaikaseurantapalvelu, jossa yhdistyvät MaaS (Monitoring as a Service) ja Aaas (Analytics as a Service) ominaisuudet.  HitScan on kokonaispalvelu, joka tarjoaa teollisuudelle mahdollisuuden hankkia palveluna tietoa tuotantokoneiston toiminnasta ja läpivirtauksen pullonkauloista. HitScan palvelun filosofia perustuu Lean ajatteluun.

HitScan koneiden käyttöaikaseurantapalvelu ratkaisee yhdellä kertaa valmistavan teollisuuden kolme keskeistä haastetta; tuotannon läpinäkyvyyden, toiminnan automaatioasteen kasvattamisen sekä käyttöpääomainvestointien ja resurssien tarkemman kohdentamisen. Tuotantokoneiston toiminnan ymmärtäminen faktapohjaisen tiedon avulla mahdollistaa yritysjohdolta tarkemmat päätökset niin käyttöpääomainvestointien, kuin henkilöresurssien kohdistamisen osalta. Valmistavassa teollisuudessa resurssien optimoinnilla kyetään keskimäärin 5-10% tehokkuuden nostoon kiinteiden kulujen kasvamatta, tämä tehostuminen tuo pääsääntöisesti 20-50% liiketuloksen nousun.

HitScan palvelun vahvuuksia ovat asiakasympäristön mittalaiteratkaisu, joka ei vaadi galvaanista kytkentää tai ulkoista virtalähdettä. Mittalaitteet muodostavat keskenään niin kutsutun Mesh-tiedonsiirtoverkon, joka tarjoaa luotettavan tiedonsiirron myös haastavissa teollisuusympäristöissä. Palvelun Azure AWS pilveen perustuva arkkitehtuuri sekä tehokkaat prosessit tarjoavat korkean käytettävyyden, skaalautuvuuden sekä mahdollistavat erittäin nopean käyttöönoton. 100% palvelukonseptointi tarjoaa asiakasyritykselle luotettavan kustannustason koko sopimuskaudeksi. Palvelun käytölle ei ole maantieteellisiä rajoitteita ja sitä voidaan hyödyntää myös liikkuvissa kohteissa.

Lataa ilmainen opas tuotantoyrityksen kehittämiseen

Lähetämme oppaan sähköpostiisi. 

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen

Teollisuustie 5
62100 Lapua

Toimisto avoinna
Ma-pe 8.00-16.00
www.tehotec.fi
etunimi.sukunimi@tehotec.fi

Juha Lemponen
juha.lemponen(at)tehotec.fi
Puh. +358 50 446 0030

Jaakko Yli-Luukko
jaakko.yli-luukko(at)tehotec.fi
Puh. +358 44 080 9876