Koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantapalvelu

Teollisuus 4.0 - Askel kerrallaan HitScan palvelun avulla

Visuaalinen palvelu tuotannon kehittämiseen.

You are currently viewing Componenta Manufacturing Oy ja Tehotec yhteistyöhön

Componenta Manufacturing Oy ja Tehotec yhteistyöhön

Componenta Manufacturing Oy ja Tehotec Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Componenta Manufacturing Oy:n neljän yksikön tuotantokoneiden liittämisestä Hitscan-käyttöasteseurantapalveluun. Järjestelmään liitetään Kurikan, Härmän, Sastamalan ja Jyväskylän koneistusyksiköiden tuotantokoneet. Componenta Oyj:n operatiivinen johtaja Pasi Mäkinen: ”Hankkeen tarkoituksena on yhtenäistää eri yksiköidemme käyttöasteen seurantatavat ja kehittää niitä paremmin liiketoimintapäätöksiä tukevaksi”.

”Hanke on myös Tehotec Oy:lle erittäin merkittävä ja se sisältää yhdessä Componentan kanssa tehtävää kehitystyötä, mikä palvelee meidän kaikkia asiakkaitamme”, kertoo Tehotec Oy:n toimitusjohtaja Juha Lemponen.

Kehitystyön aikana muun muuassa Componentan Power BI -raportointiin tuodaan tietoa myös HitScan palvelusta, jonka avulla analysoidaan  tarkemmin koneseurannan ja yrityksen erp-järjestelmän tuottamaa dataa. Tämä on merkittävä hanke Teollisuus 4.0 -digitalisaation suhteen kehittyvässä yrityksessä.

Hitscan on SaaS-pohjainen työkalu tuotannon koneiden ja laitteiden käyttöasteen monitorointiin. Hitscanin teknologia mahdollistaa, toimialasta riippumatta, kaikkien tuotantokoneiden liittämisen langattomasti seurannan piiriin helposti ja nopeasti. Lisätietoa: www.hitscan.fi

Lisätiedot:

Componenta Oyj
Operatiivinen johtaja
Pasi Mäkinen
pasi.makinen@componenta.com

Tehotec Oy
Toimitusjohtaja
Juha Lemponen
juha.lemponen@tehotec.fi

Lataa ilmainen opas tuotantoyrityksen kehittämiseen

Lähetämme oppaan sähköpostiisi. 

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen

Teollisuustie 5
62100 Lapua

Toimisto avoinna
Ma-pe 8.00-16.00
www.tehotec.fi
etunimi.sukunimi@tehotec.fi

Juha Lemponen
juha.lemponen(at)tehotec.fi
Puh. +358 50 446 0030

Jaakko Yli-Luukko
jaakko.yli-luukko(at)tehotec.fi
Puh. +358 44 080 9876